Gyermek előtakarékosság tanácsadás

Bizonyára számtalan cikket, hírt, érdekességet elolvastál már a témában, hisz így kerülhettél az oldalra is. Az első lépést már megtetted. Most jön a személyes konzultáció, melynek keretein belül átbeszéljük a terveket, célokat, majd végül a lehetőségeket, és ha szimpatikus számotokra valamelyik, akkor azt kihasználjátok. Nálunk semmi nem kötelező, nincs felelősség, csupán független több évtizedes tapasztalat, több 100 elégedett ügyfél.

 • 1 lépés

  kapcsolatfelvétel

  Mi történik a konzultáción? Hogy is néz ki? Mikor, és hol lesz?

  Először is mikor felkeresel minket, 24 órán belül szakképzett munkatársunk felhív, megkeres a megadott elérhetőségek valamelyikén a megadott időpontban. Megbeszélitek a konzultáció helyét és idejét, mely lehet akár nálad, akár irodánkban, vagy mondjuk egy kávézóban is ha az szimpatikusabb.

 • 2. lépés

  személyes találkozó

  A konzultáció során először is meg kell, hogy ismerjük egymást, hisz hosszú távon fogunk együttműködni, ahogy tesszük azt minden ügyfelünkkel. Nem szerződések kötéséről van szó, hanem hosszú távú együttműködésről, hisz az élet folyamatosan változik, a pénzvilág is, és fontos, hogy együtt tudjunk működni hosszú távon.

  A megismerkedést követően, melybe beletartozik vállalatunk bemutatása is, átbeszéljük a célokat, elképzeléseket, valamint bemutatjuk széleskörű szolgáltatásunkat. Tesszük ezt azért, mert a családok nagy részénél egy kis odafigyeléssel rengeteg pénzt tudunk megspórolni a havi kiadásokon, s így azt az összeget felhasználhatják nemesebb célra, mint például saját, vagy gyermekük támogatására.

  A konzultáció végén elbúcsúzunk, és egy rövid időre háttérbe vonulunk. A csapat ekkor összeül és átbeszéli a lehetőségeket. Minden esetben többen készítjük el minden ügyfélnek a tervezetet, hisz egyrészt több szem többet lát, így semmi nem kerüli el a figyelmünket, másrészt mivel hatalmas területtel foglalkozunk 1 ember nem tudja átlátni (bár sokan ezt állítják).

 • 3. lépés

  tanácsadás

  A következőkben pedig telefonon egyeztetünk egy újabb időpontot, ahol bemutatásra kerülnek a konstrukciók kitérve minden apró részletre, előnyre, hátrányra, lehetőségekre.

  A te dolgod csupán, hogy kiválaszd a konstrukció közül a számotokra legjobb megoldást.

  100%, hogy mindegyik konstrukcióval el fogjátok tudni érni velünk a céljaitokat, csupán a lehetőségek mások, így a döntés minden esetben a ti kezetekben van!

 • 4. lépés

  folyamatos szervizszolgáltatás

  Amennyiben sikerül egy konstrukciót kiválasztani, abban az esetben ügyfelünkké válsz. Innentől pedig életfogytiglani díjmentes szervizszolgáltatásunkat élvezheted.
  Mi is ez?
  Lényegében a meglévő és új szerződéseidet kezeljük, folyamatosan naprakészen tartjuk, tájékoztatunk az esetleges lehetőségekről, változásokról, szerződésed állásáról, és minden információról amire neked szükséged van, kérsz. Ennyire egyszerű.

  Most már csak az a kérdés, hogy..:
  Mikor találkozunk?

érdekelnek a részletek?

Nem találsz itt megfelelő állásajánlatot, de szeretnél csapatunk értékes tagja lenni? Vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken.

Más munkát keresel?

Látogass el az www.ujallasom.hu oldalra

Kérjen díjmentes tanácsadást egyszerűen..: